avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Activitate Andreeasmel

Activitate Andreeasmel

Buna Ziua,
In cazul in care platesc apa rece/calda pausal la apartament in bloc, este firesc sa mi se factureze in continuare pausal lunar in conditiile in care nu mai locuiesc acolo? Adica mi se factureaza 12mc apa rece/calda in conditiile in care la intretinere sunt 0 persoane? Multumesc.
Update: Situatia a evoluat in mod negativ, in data de 26 martie mi-am parasit domiciliul, vecinul atentand la viata mea cu un cutit. Noroc ca am apucat sa intru in casa. Usa este distrusa. Am in ultimul an 20 apeluri la 112, 8 petitii, vreo 6 plangeri la Sectia 8 si.... nimic. NU am martori, vecinii nu se baga. Va rog frumos, tinand cont ca vecinul meu este bolnav mintal, consumator de droguri, sa imi dati sfaturi fara sa emiteti pareri. Sfaturi competente, care sa ma ajute. Mi-am parasit domiciliul, serviciul - din pacate nu au acceptat lucrul la distanta - am fugit in alt oras. Am nevoie sa imi spuneti care este organul care poate solicita evaluarea psihologica si internarea - altul decat un membru al familiei. Cum pot pune lucrurile in miscare la politie, dat fiind ca am dovezi si nu le accepta. Nu vor sa le primeasca. Va multumesc, sper sa gasesc un om bun sa-mi dea o solutie. Mi-am pierdut veniturile si... casa. Am platit 11 ani credit, este frumoasa, mi-au murit plantele, am pe mine o pereche deblugi si 2 tricouri, si cateva lucruri de maxima necesitate din data de 26 Martie. Este vecin usa in usa, nu AM NICI O LEGATURA CU ACEASTA FAMILIE. Nu pot calca in casa MEA, din pacate nu pot atasa poze cu usa distrusa cu cutitul si cu yalele blocate. Apreciez orice sfat si orice ajutor. Multumesc.
Agentul de proximitate s-a pensionat la 45 ani. A spus ca nu merita. Trei ani nu a facut nimic si situatia s-a agravat.
Autorul se considera necunoscut, intrucat Politia nu accepta faptul ca am privit distrugerile prin vizor. De 3 ani nu au luat nici o masara pentru ca "este cuvantul meu impotriva cuvantului lui". Ce pot sa fac? Am 10 plangeri, apeluri la 112, dar nu am martori.
Nu l-am deranjat cu nimic. Asteptam o solutie. A hartuit anterior alte femei care locuiau in bloc, in acelasi mod. Fara motiv.
Am trimis deja 6 petitii online, care merg catre toate directiile DGMB. Politia nu a intreprins nimic.
Buna Ziua, sunt hartuita permanent, incepand din anul 2021 de vecinul de apartament, usa in usa cu mine. Am depus la politie nenumarate petetii (online) si plangeri. Nu s-au solutionat. Sunt pe cale sa imi vand casa (apartamentul, munca mea de 20 ani) pentru ca nu sunt ajutata de Politie. In ultimul an s-a agravat, mi-a distrus yala, mi-a distrus cutia postala, usa... Ce sa fac? Va rog frumos sa ma ajutati.
Buna Seara,
Sunt hartuita constant, de 3 ani de zile, de vecinul de apartament. Ma agreseaza verbal, imi distruge bunurile - masina, usa (am depus plangeri la politie si nimic). Omul are probleme psihice, a hartuit multe femei in bloc, nu s-a luat nici o masura. Ma pot indrepta legal spre familie, care, nu il evalueaza psihologic si nu il interneaza? Conform celor declarate de politie, doar familia il poate interna, dar nu o fac. Am o cauza reala? Mentionez ca am parte de injurii, amenintari la viata, masina vandalizata de nenumarate ori, usa de la intrare vandalizata cu obiect contondent. Sunt disperata, va rog, ajutati-ma.