avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate carmen.herlicska

Activitate carmen.herlicska

Buna ziua!
In acest material ”Ce trebuie clarificat la semnarea contractului de muncă despre tichetele de masa” aparut in 26 sept 2025, se specifica “ „Este esențial de clarificat că tichetele nu sunt un beneficiu în sensul de cadou, ci un adaos la salariu cu un regim fiscal special, care trebuie menționat în CIM și înscris în Reges”.
In acest context cum ramane cu situatia mea?
Buna ziua,
In contractele de munca avem trecute tichete de masa, fara a fi specificata valoarea acestora, In acest caz trebuie trecute in Reges online?
Va multumesc!
Buna ziua!
Am vrut sa transfer o firma aflata in insolventa, dar nu am primit acceptul. Mesajul a fost: Validarea ONRC/ANAF indisponibila sau fara rezultat.
Pentru firmele radiate sau cele care sunt in insolventa, trebuie facut transferul in Reges Online?
Daca nu, fostii salariati, care-si fac cont, cum pot sa-si vada perioada lucrata la respectivele firme?
Multumesc!
Da, astept raspunsul...
Multumesc!
Buna ziua!
Nu pot inregistra in Reges online, un concediu medical din luna august, inregistrat la firma in 01.09.2025.
Data de inceput a medicalului este 25.08.2025, ultima zi este 29.08.2025.
Firma a fost transferata in Reges Online in 25.08.2025. Eu am primit drept de prestator in 03.09.2025. Daca transmite administratorul firmei, primeste acelasi raspuns.: "Data de suspendare a contractului nu poate fi mai devreme de 01.09.2025."
O parere avizata, va rog.
Ce nu fac bine?
Va multumesc!
Buna ziua!
Sunt administrator de societate comerciala si pensionara limita de varsta. Pot lucra in societatea mes fara sa am contract de munca?
Multumesc!
Va multumesc mult!
Si care este aceea?