avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nu pot inregistra in Reges online un concediu medical ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nu pot inregistra in Reges online un concediu medical ...

Buna ziua!
Nu pot inregistra in Reges online, un concediu medical din luna august, inregistrat la firma in 01.09.2025.
Data de inceput a medicalului este 25.08.2025, ultima zi este 29.08.2025.
Firma a fost transferata in Reges Online in 25.08.2025. Eu am primit drept de prestator in 03.09.2025. Daca transmite administratorul firmei, primeste acelasi raspuns.: "Data de suspendare a contractului nu poate fi mai devreme de 01.09.2025."
O parere avizata, va rog.
Ce nu fac bine?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:19, 4 Septembrie 2025
Ati scris la adresa de suport ???
Da, astept raspunsul...
Multumesc!
Rugaminte ..daca nu se incalca GDPR , puteti posta raspunsul lor aici?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reges online, din nou Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, Am facut o verificare a salariatilor activi din Revisal cu noul Reges Online si am observat ca cel din urma mi-a inclus doi salariati incetati in ... (vezi toată discuția)
Dupa ce transmit revisal-ul , se poate lista ceva sa dovedesc ca am transmis la timp? ContSters86219 ContSters86219 Dupa ce transmit online Revisal-ul nu primesc nici o \"recipisa\". Cum pot dovedi ca am transmis datele? E prima data cand lucrez cu acest program....ar ... (vezi toată discuția)
Transfer loc de munca cristina_huszarr cristina_huszarr Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti intr-o “ speta” : La o firma cu 20 de angajati , cu 4 puncte de lucru (4 magazine in acelasi oras) un angajat A (functia ... (vezi toată discuția)