avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Activitate dumdum66

Activitate dumdum66

Buna ziua, credeti ca o evaluare ANEVAR poate sa ofere niste indicii cu privire la problemele canalizarilor si in baza acestei evaluari se recomanda expertiza? Nu am vazut niciodata o astfel de evaluare si este ce pot face acum.
Chiar credeti ca inspectorii sunt obiectivi? Cred ca am si trimis o sesizare online si nu am primit nici un raspuns. Teoretic ISC a semnat la receptia blocului si nu au vazut nimic, eu cred ca nici nu a fost aici.
P.S. raspundeam utilizatorului @ibn.

O sa incerc sa fac o evaluare pe care sa o folosesc in instanta. Am cautat specialisti extrajudiciari si nu gasesc iar daca gasesc pretul o sa fie pe masura si daca tot se va face in instanta, daca imi accepta cererea, nu isi are rostul.
Ma temeam ca fiind in instanta proces o sa apara si in contractele de vanzare ca sunt probleme cu instanta. Multumesc pentru sugestie cu instanta, la proces o sa cer si completarea cartii tehnice. Aveti ideie pe aces forum daca exista experti care ma pot ajuta cu o evaluarea a constructiilor?
Cartea tehnica a fost preluata incomplet, in momentul infiintarii asociatiei, deci la momentul receptiei la terminarea lucrarilor nu avea cine sa preia cartea tehnica. Acum nu am cum sa fac expertiza pentru ca nu am cartea tehnica la ce ma intereseaza. Nu o completeaza nimeni din asociatie tocmai pentru a se vedea ce s-a reparat sau nu.
In cazul unui proces, vecinii mai pot vinde apartamentele sau o sa fie blocati pana la finalizarea actiunii in instanta? Este vorba de 4 blocuri.
Am cumparat un apartament intr-un bloc in care conducerea asociatiei este pusa de catre dezvoltator. Nu avem carte tehnica si problemele cu canalizarea si refularile sunt ignorate de catre asociatie. Consider ca asociatia va prelua blocurile cu aceste defecte. In instanta daca ajung chemand in judecata asociatia si dezvoltatorul, trebuie sa platesc o expertiza la toate canalizarile? Cum pot sa fac aceasta expertiza in timpul procesului si nu inainte pentru a nu suporta costurile eu pentru expertiza? Sau cum pot recupera acesti bani dupa proces?