Bună ziua...
ÎN calitate de părinte disperat Va implor ajutati ma cu un raspuns, încotro sa o iau
În 2018,fiul meu având vârsta de 21 de ani, a fost pacalit de către un patron, sa semneze în 3 firme(cu datorii) ca asociat cu 3%....firme neplătitoare de tva,.. astăzi cu procese în instanta. Patronul a folosit actul de identitate al fiului meu în tot ce și a dorit pentru interesele lui, și de a muta gunoiul în cârca fiului meu naiv, și lipsit de apărare. Eu ca părinte am aflat tarziu, când mi au transmis cunoștințe ca fiul meu vrea sa se sinucidă, de teama părinților, și ca la vara acum se va afla nenorocirea, când se va cununa, și noi părinții ne vom dori sa trecem apartamentul personal pe numele lui, iar Copilul/Fiul.. Va refuza... De teama ca într-o zi va pierde tot ce va exista pe numele lui,din aceasta experienta plina de naivitate.si de necunoscut pentru el la vremea aceea. Menționez ca momeala oferita de către patron fiului meu pentru a semna în cele 3 firme, a fost fix suma 500 ron/per firma, ca si asociat, în Prăpastia ce mi a distrus copilul. Va implor ajutor. Și va mulțumesc! Vreau sa mi salvez fiul... Sa l încurajez ca vom rezolva necazul. Împreună cu noi părinții.
În ziua păcăleli, Patronul mi a dus fiul în mașina personala,iar în drum către registrul comerțului, fiul meu a asistat la o convorbire telefonica (patron vs X), din care a intuit pericolul,i a cerut instant patronului ca vrea sa renunțe, (citez: Dacă afla mama și tata sunt distrus)..! Patronul a refuzat vehement, (citez :Stai calm băiatule, ca nu pățești nimic, doar semnezi).. iar fiul meu din acel moment a înregistrat audio pe telefon, toată acțiunea semnării actelor la forțele de. munca....
TOATĂ povestea mi a transmis, o cineva din anturajul fiului meu., unde el și a povestit of, ul.... Si ce a pățit.
Va multumesc și sper sa ma ajutați.