avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1354 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Crissbts

Activitate Crissbts

Sulta este pentru egalizare valorica a doua terenuri aflate în intravilan cu aceeași suprafață, al meu având și construcție. Nu este specificat termen și modalități de plata a sultei iar hotărârea judecatoreasca este definitiva. Este aceeași situație?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Probabil o sa va execute silit poate chiar pe bunul respectiv.Nu pot sa imaginez cum ar fi cineva de acord cu o sulta de 100 de lei.Persoana s a gandit ca platiti in 2,3 rate nu in 7 ani ..

În urma unei succesiuni în instanta, am dobândit o casa la tara dar trebuie sa ii plătesc unei rude sulta în valoare de 7000 lei. Acesta mi a solicitat prin whatsapp sa ii plătesc în rate asa cum pot. Am pus prin posta romana prima rata de 100 lei dar aceștia nu au vrut sa ii ridice de la posta. Eu continui sa le trimit lunar aceeași suma dar nu vor sa o ridice de la posta. Nu am posibilitatea sa plătesc toată suma o data. În hotărârea judecătorească nu este stabilit termen. Ce pot sa fac sa primească sulta?