avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Activitate georgeta.serban

Activitate georgeta.serban

Buna ziua
Ce demersuri se mai pot face fata de fosti parteneri comerciali care au lasat marfa in custodie , au achitat-o dar nu o mai ridica ( au trecut mai multi ani ) si nici nu raspund la telefon-email ?
Discuție COD CAEN
COD CAEN - Incadrarea activitatii principale din codul CAEN Rev.3 trebuie sa fie exacta ? Ce implicatii poate avea o eventuala incadrare eronata a obiectului principal de activitate ?
O persoana care este administratorul unei firme de paza ( SRL ) poate sa aiba contract pentru paza si protectia unei societati pe actiuni la care detine functia de director ?
cei 10 ani de grupa II sunt in procent de 100% lucrati in perioada : 01.03.1991-01.04.2001 , nelamurirea mea este daca reducerea este de 2 ani si 6 luni sau de 3 ani si 4 luni adica se raporteaza la legea 19/2000 sau la legea 263/2010 ? am gasit pareri diferite.
Multumesc frumos. Pensionarea la limita de varsta va fi la 62 ani si 6 luni ? e corect ?
Buna ziua , conform inscrierilor din cartea de munca
Data incadrarii este : 08.07.1981
Data incorporarii : 13.04.1982
Trecut in rezerva : 28.11.1983
Reluat activitate : 12.12.1983
Cand se poate pensiona un barbat nascut in luna iulie, anul 1963 care anterioar anului 2001 a lucrat in grupa a II a de munca, timp de 10 ani ? S-a angajat in anul 1981, a efectuat stagiul militar. Nu a intrerupt activitatea Este angajat si in prezent.
Multumesc
Angajatorul care nu inregistreaza profit, poate acorda tichete de masa ?
Buna ziua,
Referitor la SAF-T si prelungirea perioadei de gratie cu 6 luni propusa de catre ANAF prin proiect, as vrea sa stiu daca cunoasteti stadiul actual al acestui proiect, daca aveti informatii recente privind oficializarea acesteia.