avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Activitate cezarica1111

Activitate cezarica1111

nu, nu a platit nimeni, proprietarul chipurile a decis a doua zi dupa semnarea contractului ca nu mai inchiriaza ci vinde, probabil a gasit cumparator
Nu, nu am notificare insa pe de alta parte daca eu ma achit de obligatia de plata conform contractului, mai avand doar cateva zile la dispozitie, eu blochez o suma mare de bani astfel, riscand sa imi fie restituita daca proprietarul chiar e hotarat sa vanda asa cum a zis, in loc sa inchirieze si cel mai probabil e ca nu imi va preda cheile imobilului chiar daca fac plata.
Multumesc pentru raspuns, conform contractului preavizul este de 30 zile, exista vreun temei legal pentru care rezilierea sa se faca a doua zi dupa semnare, "razgandirea" aceasta are acoperire legala daca inca nu s-a pus in aplicare efectiv contractul, adica nu s-a facut plata de catre locatar- termenul limita pentru plata primei chirii fiind 27 iulie conform contract?
Buna ziua, am semnat in calitate de locatar un contract de inchiriere imobil iar a doua zi dupa semnare, inainte sa apuc sa platesc chiria in contul locatorului, am fost sunat de agentul imobiliar sa imi spuna caproprietarul imobului s-a razgandit si asta e, nu isi asuma nici o responsabilitate. Intre timp eu apucasem sa anunt actualul proprietar ca ma mut si apucasem sa dau comanda de mobila pentru noua locuinta. Avand in vedere ca inca am contractul semnat, locatorul nu are nici o responsabilitate, nu doar morala, ci si de alta natura, financiara, pentru ca a anulat unilateral un contract semnat? Multumesc,