avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 153 soluții astăzi
Forum Activitate bennyme84

Activitate bennyme84

Camerele au fost montate și predate de către constructor odată cu blocul. Camerele au circuit închis și este supravegheata curtea și intrarea în bloc. Menționez că toți cei care au acces la camere au instalat pe telefon o aplicație prin care se face accesul.
Deci, din răspunsurile dvs deduc că nu pot fi obligat să plătesc lunar un astfel de serviciu, chiar dacă asa hotărăște majoritatea locatarilor.
Bună ziua. Locuiesc într-un bloc de locuințe cu o curte comună. Constructorul a montat camere de supraveghere. Acum câteva luni, o parte dintre locatari au solicitat încheierea unui contract pt servicii internet, contract care a fost încheiat de către asociația de proprietari pt a putea accesa camerele de supraveghere. Mai bine de jumătate dintre locatarii blocului, nu au solicitat acest serviciu, motiv pt care abonamentul a fost plătit doar de către cei Cafe au solicitat acest lucru. La ultima ședință, s-a solicitat de către cei care plăteau abonamentul să plătească toată lumea (costul fiind prea mare doar pt ei), indiferent dacă folosesc sau nu serviciul respectiv, motivând că aceste camere sunt ale blocului și intra la cheltuieli comune. De asemenea, s-a defectat partea de DVR iar reparația a fost împărțită la toate apartamentele, ceea ce e normal, camerale fiind ale blocului. Acum pe lista de cheltuieli a apărut și costul acestui serviciu cu care eu nu am fost de acord.
Întrebarea mea este dacă eu, care nu doresc să folosesc serviciul de internet pt a accesa camerele de supraveghere, sunt obligat să plătesc abonamentul la internet, în ideea că oricum sistemul de supraveghere funcționează fără internet.
Va mulțumesc!