avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1420 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Crimpex

Activitate Crimpex

sa inteleg ca legea prevede gratuitate doar daca persoana cu handicap calatoreste in scop medical ? Sa inteleg ca daca persoana cu handicap merge la cumparaturi nu mai are gratuitate ? Puteti sa imi dati un link unde scrie in lege conditiile care trebuie indeplinite ca persoana cu handicap sa beneficieze de gratuitate ?Am citit legea de 7 ori si nu am gasit nici un fel de referire la exceptii de la gratuitate
Bună ziua. Am parcat în data de 19.08.2022 în parcarea aeroportului Cluj mergând la Valencia pentru servicii de recuperare mla întoarcere în data de 22.08.2022 am fost refuzate firma care administrează parcare la gratuitate deoarece nu am un document sa atest ca am fost plecat cu interes medical .Menționez ca persoana cu handicap era cu mine în mașină fapt care poate fi confirmat și de politia aeroportului fiind făcută o filmare cu camera cu crea era dotat polițistul. Dețin card de parcare gratuit și valabil și cu toateastea am plătit 407 lei parcare. Am rugămintea sa îmi spuneți ce trebuie sa fac sa îmi recuperez aceasta taxa care mi se pare abuziva și discriminatorie .Multumesc