Buna ziua!
Dezvoltatorul nu prea mai exista, nu poate fi gasit.
De fapt a fost un grup de 3 firme care au construit blocurile.
Si-au impartiti apartamentele si le-au vandut, asta inseamna ca avem de notificat 3 dezvoltatori pentru apartamentele din acelasi bloc.
Din nefericire nu mai avem nici un contact cu ei dupa 9 ani.
Nici nu cred ca mai sunt in tara.
Au fost si alte probleme cu ei, de exemplul contractele cu Enel. Le-am rezolvat dar cu greu pana in final.
Cheltuielile aferente va trebui sa le suportam noi propietarii, nu vrem sa ne mai pierdem vremea in litigii cu ei..
Ma interesa sa aflu ce putem face in situatia asta.
De unde incepem, ce este de facut si care sunt procedurile? Eventual taxele.
Mentionez ca unele apartamente sunt cumparate prin prima casa, altele cu credite la banci sau cu plata integrala.
Multumesc anticipat.
Buna ziua, Am o problema legata de adresa unui apartament cumparat prin programul "prima casa". De fapt aceeasi problema o au inca 23 de apartamente. La intocmirea actelor de cumparare, in toate contractele, este trecut la adresa, in loc de Bloc, "lot 3". Mentionez ca la aceeasi adresa (nume strada, Nr xx F) exista de fapt 3 blocuri identice, cu acelasi numar de apartamente. De aici au aparut o serie de consecinte negative: Adresa din buletin si din orice contract nu poate contine mentiunea Bloc 1,2 sau 3. Apar, din aceste motive, confuzii in contractele de furnizare de servicii, relatia cu bancile si evident in cazul corespondentei scrise sau coletelor. Cum putem indrepta aceasta eroare/ omisiune a dezvoltatorului? Care sunt pasii de urmat? V a rog sa tineti cont de faptul ca doresc sa gasesc o solutie prin care sa se intdrepte aceasta situatie pentru toate cele 24 de apartamente din blocul nostru, eventual si celelalte doua blocuri, pentru ca toti avem exact aceesi problema (in loc de mentiunea "bloc nr" este trecut "lot nr"). Banuiesc va aceasta modificare de adresa va avea unele consecinte juridice in lant. Daca puteti, va rog sa imi spuneti detaliat si care ar fi acestea/ pasii de urmat. Multumesc anticipat!