avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1350 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate ursusadrian

Activitate ursusadrian

Buna ziua, Astazi am fost amenintat cu moartea de catre un vecin cunoscut cu afectiuni psihice,Am depus plingere , am dat o declaratie la politie cum s-a intimplat si mi s-a spus ca a fost predat la sectia de psihiatrie din Focsani. Inainte de Paste a vandalizat masina sotiei , a venit politia l-a luat si a stat la psihiatrie 2 saptamani. Atunci am de pus plangere pentru distrugere , dar ulterior am retras-o , solicitand sa i se acorde un tratament specific pentru boala lui psihica. Vecinii din zona sunt speriati si doresc sa stie ce demers sa facem cu totii pentru a scapa de amenitarile lui verbale, fizice si scandalurile din cartier.Nu sunt singura persoana care a avut probleme cu el fara sa fie macar odata provocat.In urma cu aprox. 3 ani a amenintat cu un cutit angajatele unui coafor din apropiere, cu o familie din blocul vecin a avut de asemenea probleme asemanatoare, acum cateva zile a trezit tot blocul vecin fara motiv etc...De fiecare data a fost internat un pic si apoi isi relua vechile obiceiuri.Va rog sa ne ajutati, daca se poate. Multumesc !