avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Activitate Magda 5

Activitate Magda 5

Multumesc pentru raspuns!
La sfarsitul cererii am mentionat ca este formulată cu consimţământul părinţiilor mei, ambii propietari şi deopotrivă, şi sunt în acord cu tot ce am solicitat. Stiu doar verbal, ca presedintele si firma de administrare au primit mail-ul meu. Insa cererea a fost adresata intregului comitet si am predat personal membrilor, cate un exemplar.
Daca invoca lipsa mea de calitate, voi reface cererea. O voi scrie in numele tatalui meu si o voi trimite prin posta, cu confirmare de primire.
Nu s-a informat despre insuficienta valoare a fondului de rulment. Nici in momentul de fata nu mai exista fond de rulment. Acest fond a disparut probabil la platiile furnizorilor,
Multumesc de raspuns.
Buna seara! Am trimis o cerere cu mai multe solicitari pe adresa de email a asociatiei de propietari si a firmei de administrare. Nu am primit niciun raspuns, au trecut 12 zile.
As vrea sa stiu daca ma pot adresa compartimentului din cadrul primariei si daca trebuie sa anexez cererea trimisa asociatiei?
Legea imi permite ca fiica de propietar din asociatia respectiva, sa fac acest lucru? (Art. 29 alin.3). Mentionez ca eu nu mai locuiesc cu parintii mei.
Multumesc.
Buna seara,

In urma cu o saptamana presedintele unei asociatii de locatari a convocat adunarea de constituire a unui nou comitet. A trecut din functia de presedinte la cea de membru si a numarat ca fiind valid si votul administratorului cand s-a ales noul presedinte (stiu ca administratorul nu poate vota).
1. Intrebare este:
Poate trece de la functia de presedinte la cea de membru?

Membrii doar au fost intrebati daca vor sa faca parte din comitet, nu au fost votati. Cu alte cuvinte, au fost numiti direct, cu vointa lor, insa fara vot.
Intrebarea este:
2. Este legal?

In ultimii 10 ani predintele a preluat de la administrator incasarile/platile si fondurile de reparatii/rulment (administratorul este in varsta si a ramas doar cu contract de colaborare).
Au fost momente cand a fost nevoit sa plateasca utilitati, a luat din fondul de rument dar niciodata nu l-a reintregit.
3. Intrebarea este:
Poate preda acest fond asa? Nu avea obligativitatea sa-l reintregeasca? Exista un termen limita?

Multumesc,
Magda M.