avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Activitate Mirecata

Activitate Mirecata

Va mulțumesc mult pentru sfaturi.
Bună seara.Sa înțeleg ca deși e menționat în contract dacă vreau sa plec atâta timp cât sunt în perioada de proba cea de 90 zile nu sunt obligata sa bag preaviz?
Bună, seara am uitat sa va întreb tot ce mi-ați spus e valabil și dacă în contract sub menționarea perioadei de proba scrie și ca scrie ca perioada de preaviz e de 20 zile lucrătoare.?
Bună, am încercat sa vb cu angajatori în privința plecării mele fără preaviz după cum știți vam prezentat într-o întrebare anterioara situația mea cum ca sunt încă în cele 90 de zile perioada de proba dar ei nu vor sa ma lase sa plec ma obliga sa bag preaviz.Ce pot face în aceasta situație?
Bună,Dacă lucrez de pe data de 22 Septembrie 2022 și în contractul încheiat pe perioada nedeterminata scrie program 8h,salariu pe data de 10 ale lunii și ca perioada de proba e de 90 zile,specific ca atât programul cât și data încasării salariului nu sunt respectate,pot pleca fără preaviz?Șefii ma obliga sa stau 20 zile consecutive fără pauza în preaviz.Au acest drept?Am uitat sa spun lucrez ca ospătărița.