avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Activitate Florinela15

Activitate Florinela15

1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am pus doar o întrebare, pentru care am primit răspunsul. Nu e nevoie sa deviem de la subiect sau sa judecam daca nu cunoastem. O seara buna!

raluk0207 a scris:

Ce înseamnă să își protejeze spatele?
Gen: sa facă sex neprotejat cu 0% responsabilitate?

Doar acest aspect ma interesa, dacă bărbatul își poate proteja spatele printr-un document. Nu exista asa ceva, am înțeles. Va mulțumesc frumos pentru răspuns. O seara buna!

gi-jane2 a scris:

Ce doriti, e o aberatie. Nu exista un asemenea document, nu va puteti intelege in acest sens. Daca nu voiati astfel de accidente, foloseati un prezervativ.
Femeia se poate lipsi de dvs pe viitor, se poate sa nu va deranjeze cu actiuni in instanta, se poate sa fie destul de puternica sa il creasca singura, dar nu exista posibilitatea sa va dea in scris. Nu ar avea nicio valoare chiar daca v-ar scrie o declaratie in sensul dorit de dvs.

Bună seara. Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Exista vreun document care poate proteja bărbatul de o femeie care este însărcinată cu acesta? Vreun document la notar sau judecatorie prin care femeia renunta la orice obligație din partea barbatului si anume barbatul sa nu fie obligat sa plătească pensie alimentara sau orice alt drept pe care l-ar putea cere femeia respectiva. Menționez ca bărbatul nu își dorește nici copilul dar nici sa aibă o relație cu femeia respectiva, iar sarcina este un accident, cei 2 nu sunt căsătoriți. Pe scurt sa rămână doi străini, fara obligatii din partea bărbatului, cu un document justificativ la mana, pentru a evita viitoare cerinte la nasterea copilului. Va mulțumesc anticipat.