avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Activitate gpapfa

Activitate gpapfa

Perfect , va multumesc mult de tot!
Am inteles dar unde vad pretul de piata al masinii? Trebuie un document care sa ateste lucrul acesta sau ma pot orienta la pretul altor masini din acelasi an?
Buna seara , am o mica nelămurire și as dori va rog puțin ajutor . Problema stă in felul următor : am cumpărat o mașina de la persoana fizică am făcut actul de vânzare-cumpărare de la vânzător către mine persoana fizica , acum vreau sa trec mașina de pe mine persoana fizică pe pfa-ul meu. Cum pot face acest lucru ? Se face contract de vânzare-cumpărare între mine si pfa-ul meu cu aceeași valoare trecuta in fostul act de vânzare sau pot trece orice suma? Fix la 5 zile de la cumpărarea mașinii s-a dat lege ca nu mai pot face transport alternativ cu act comodat auto ci trebuie sa fie pe pfa. Ma puteți ajuta cu un sfat va rog? Va mulțumesc mult!
Buna seara , de curând am înființat un pfa cu domeniul de activitate transport alternativ cod caen 4939 . Momentan sunt singur pe pfa . As dori sa aflu daca pot adăuga alte persoane pe pfa pentru a presta serviciul de uber . Ce contribuții si taxe trebuie sa plătească persoanele pe care le adaug?
Sunt la început si nu am experiența si cunoștințele necesare .
Mulțumesc !