avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Activitate bigbogdy89

Activitate bigbogdy89

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ma gandeam si eu ca e aberant articolul din lege, si tinand cont de faptul ca se fac aproape 30 de ani de la emiterea ei. O sa va tin la curent cu ce informatii primesc dupa incadrare, sa vad si ce parere are juridicul in aceasta poveste. Multa sanatate si sarbatori fericite!
Nu stiam de aceasta modificare de lege, si inca nu am aliniat actele asociatiei la aceasta cerinta, in schimb copiile certificate ale actelor de identitate exista la dosarul depus initial la judecatorie, Multumesc pentru informatii, o data cu modificarea Consiliului Director o sa ne aliniem standardelor.
Mai am o intrebare, in statutul asociatiei nu este trecut numele presedintelui, a vicepresedintelui si a secretarului.
Acest lucru este trecut in actul constitutiv al asociatiei. Trebuie neaparat sa notificam judecatoria de modificarea Consiliului Director ? Teoretic statulul nu se modifica ci doar Actul constitutiv, In cazul in care trebuie notificata instanta adaugam un extras la statul prin acest procesului verbal al ultimei sedinte AGA?
Buna ziua,

Nu sunt angajat al asociatiei si nici cu mandat, sunt ales cu ocazia constituirii asociatiei de acum 2 ani de zile.

Dar am discutat cu o persoana de la resurse umane si conform legii 80/1996 articol 29 alineat e:

e) constituirea în diferite forme de asociere cu caracter profesional, tehnico-ştiinţific, cultural şi sportiv-recreativ, cu excepţia celor sindicale ori care contravin comenzii unice, ordinii şi disciplinei specifice instituţiei armatei, este permisă în condiţiile stabilite prin regulamentele militare;

Nu trebuie sa contravin comenzii unice, dansii spun ca fiind in conducerea asociatiei pot primi sponsorizari de la partide politice ceea ce contravine statutului,

Oricum am inteles, trebuie sa depun la judecatorie actualizarea ultimei adunari generale si sa notific in consecinta celelalte entitati cu care colaboram.

Multumesc mult!
Buna seara! Sunt presedintele unei asociatii club sportiv de drept privat. Am fost incadrat direct la ISU, iar din informatiile gasite conform statului cadrelor militare se interzice participarea direct la administrarea asociatie Pot sa raman membru in cadrul asociatiei sau este mai bine sa ma retrag pentru a nu avea probleme? (suntem 5 membrii )
Am inceput demersul de schimbare a presedintelui printr-o Adunare Generala a Asociatilor urmata de o Hotarare in acest sens, trebuie depusa Hotararea si PV la judecatorie ? Pentru o certitudine fata de organe competente pot sa cer de la un notar o data certa a procesului verbal si a hotararii? Multumesc!