avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Activitate Sofden

Activitate Sofden

Am o copie xerox după contract unde apare suma data, iar ca și dovada a ceea ce a "lucrat" am doua mesaje pe whattsup în care scrie ca avem hotărâre favorabila, iar în altul ca îmi trimite poza după ea. Nu știam ca trebuie să înregistrez conversațiile cu el.
Eu credeam ca atunci când angajezi un avocat poți avea încredere în el, ca poți sa ii spui orice. (Sau poate am văzut eu prea multe filme ) Nu sa stai sa aștepți mesaj de la el (cu jumătate de ora înainte de întâlnirea cu el) ca i-a apărut ceva neprevazut. (el a fost bolnav de 2 ori, soția lui la fel, copilul lui iar, de 2 ori nu mi-a găsit dosarul și alte probleme)
Va mulțumesc pentru răspuns. Problema este ca nu mi-a dat niciun act. Nu am număr de dosar. Nici sentința. NIMIC. A spus ca de la acea Comisie nu se poate verifica on-line nimic. Au trecut deja doi ani de când ne reprezinta. I-am plătit avans, i-am plătit drumurile pe care a spus că le-a făcut la București. Cam din 6 în 6 luni. Tot într-o poveste ma ține. Când m-am întâlnit cu el astăzi, mi-a prezentat un dosar cu șină în care avea copii după vechile acte pe care le-am avut eu. Nimic nou din instanta. A spus sa îl las pana mâine dimineață să îmi prezinte ce are de la Tribunal. Părerea mea ca e alta amânare. Ca să scape de mine. Și ce e cel mai rău, am impresia că nici măcar nu a fost la București cu acest dosar.
Bună ziua! În legătură cu un dosar în baza Legii 10 cu retrocedarea. Am luat legătura cu un avocat sa ma reprezinte. De vreo 3 luni de zile ma tot amână. Nu mi-a arătat nici o sentința, cu toate ca el a susținut ca a câștigat în instanta. Ba ca a rătăcit dosarul și alte povesti. Acum nici nu mai îmi răspunde la telefon. Cum ar trebui să procedez?