avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Activitate Udateanu Valerica

Activitate Udateanu Valerica

Corect dar pe mine amendarea expertului judiciar, nu m a ajutat cu NIMIC . AICI, este durerea mea,, caci mi a lungit "BOALA". De aceea, eu cred, că acesta trebuie sa ma despăgubească...
Bună ziua, va mulțumesc pentru răspuns. Eu am depus doar cererea de divorț, iar paratul a venit cu întâmpinare si a cerut si partajul.
Expertul a fost amendat de două ori, fără sa fi venit cu o justificare. La unul din procese, judecătorul chiar a intrebat daca știe cineva despre el. Doar atat, paratul, a cerut sa nu fie înlocuit. (????).
Nici in dosar nu exista vreo notă justificativa a expertului, caci am studiat dosarul din arhiva.
Ce părere aveți?
Va mulțumesc!
Bună ziua, sunt parte într-un proces de divorț și partaj. A fost desemnat un expert judiciar, a făcut expertizarea bunurilor, dar nu depus la dosar nici un Raport de expertiza, timp de un an de zile, fără nici o motivație la șapte termene de proces. A fost desemnat un alt expert, care a făcut ce trebuia la timp. Întrebare :pot sa fac PLÂNGERE împotriva acestui expert, ca timp de opt luni nu a dat nici un răspuns la proces, eu fiind si in divorț, stand in chirie si plătind o sumă mare de bani.??? Pot sa cer despăgubire pentru cele opt luni de prelungire a procesului din cauza acestui expert, fara nicio MOTIVARE?
VA MULȚUMESC!
O zi binecuvântata!