avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Activitate G.DRAGU

Activitate G.DRAGU

La gaz am facut contract cu ei dar pentru a putea face acel ISCIR SAU REVIZIA CENTRALEI avem nevoie de actele ce sunt la dezvoltator, iar cei de la energie au spus ca pana nu preda transformatoarele catre ei sau sa renunte el la contractul de santier nu ne por racorda.
Bună ziua, in urma cu un an am cumparat un imobil intru-un complex cu 24 de case in Ilfov. In precontract este mentionat faptul ca avem utilitatile incluse( gaze, apa și lumina). La gaze am fost racordati acum 2 luni, curentul este in regim de santier(persoana juridica, pe numele dezvoltatorului, iar la apa suntem racordati dar nu avem apometru. Problema este ca dezvoltatorul acum ne cere 2500 de lei pentru a ne da contractul de la gaze și in urmatoarea perioada sa pregatim 900 de lei pentru actele de la curent. Bani in schimbul carora noi nu primim factura. si pretul pe care trebuie sa il platim pentru 1KW este de 1.3 lei dar pentru un consumator casnic este de 0.8 lei.
Cum ar trebui sa procedez astfel incat sa ne dea actele la gaz fara sa ii platesc si sa il oblig sa ne transfere curentul pe numele nostru astfel sa devenim independenti de el? Toti cei din complex suntem in aceeasi situatie.
Multumesc