Bună ziua, eu sunt divorțată legal de fostul soț de 3 ani de zile. A fost la poliție ieri și a depus cf , de unde reiese ca suntem amândoi proprietari pe imobil, ceea ce nu am negat niciodată. Doar el a părăsit domiciliul și m-a lăsat cu cheltuieli și nu a achitat de 5 ani niciodată impozitul sau întreținerea sau nimic din ce a trebuit reparat la casa, doar eu. I-am oferit jumătate din proprietate în bani și a refuzat, nu dorește partaj.
A anunțat la poliție ca el va sparge yala la casa și va intra și poliția i-a zis să ducă doi martori și să intre. Deși el nu mai are nici un lucru în casă și dorește doar să îmi facă prejudiciul, acolo având eu și sediul firmei. Așa face de câte ori eu părăsesc locuința pentru o vacanță. Mă amenință și acum a spus ca luni va intra. Nu există nimic legal să pot să îl opresc, am lucruri acolo, mașini, carduri acte de pe societate și bunuri personale. Am depus plângere la poliție și parhet și nu înțeleg de ce în România nu suntem protejați de asemenea oameni.
Vă mulțumesc
POPA GHEORGHE a scris:
NU reiese in clar daca sunteti despartiti.
Oricum, nu poate intra in apartament prin efractie. Puteti sesiza politia in scris, cu nr. de inregistrare/ data pentru amenintarile primite.