avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie comuna.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie comuna.

Bună ziua, fostul soț nu dorește să se ocupe de fel de copii. Îmi oferă când dorește 900 Ron lunar pensia alimentara. Avem o convenție notarială ca domiciliul și copii să fie la mine în timpul școlii și doar final de saptamana la el.
Ultima modificare: Duminică, 14 Septembrie 2025
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: RodicaRod , utilizator 18:00, 14 Septembrie 2025

RodicaRod a scris:

Bună ziua, fostul soț nu dorește să se ocupe de fel de copii. Îmi oferă când dorește 900 Ron lunar pensia alimentara. Avem o convenție notarială ca domiciliul și copii să fie la mine în timpul școlii și doar final de saptamana la el. Și să achite jumate din costurile cu copii. Refuză să achite și să se ocupe de copii dacă eu am nevoie la medic sau la job și să împărțim timpul 2 săptămâni la el și două la mine. Sau la
Mine tot timpul și doar dus și adus la școală și eu mă modelez după copii. Nu dorește de fel. Avem procese la poliție și în instanță de doi ani și nimic. Nu știu cui să mă mai adresez. Vă mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensie alimentara iulian28 iulian28 Buna seara , Am si eu o problema cu fosta sotie , care nu imi permite sa imi vad copilul , il scoate din tara fara acordul meu deoarece se ... (vezi toată discuția)
Mama (parinte custodian) doreste sa renunte la custodia copiilor ContSters251730 ContSters251730 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cu privire la aspectele legale ale cazului cu care ma confrunt. Sunt casatorita si astept un copil. Sotul meu mai are doi ... (vezi toată discuția)
Executare pensie alimentara diana_sal diana_sal Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie. Sotul meu i-a platit pensie alimentara copilului pe care il are dintr-o casatorie anterioara, timp ... (vezi toată discuția)