avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Activitate Ionela 20

Activitate Ionela 20

Bună seara. Sunt insarcinata si trebuie sa nasc in aceasta perioada, soțul meu este în concediu pentru crestere copil pana la 2 ani și ar dori sa ma coasigure, eu ne având asigurare de sanate și nu lucrez. Unde ar trebui sa meargă și de ce acte sunt necesare ca sa ma coasigure? Aștept un răspuns cât se poate de repede, va rog frumos.
Ce acte sunt necesare ca soțul sa ma ia ca si coasigurat, dacă el este asigurat și este în concediu pentru crestere copil. Unde trebuie sa meargă ca sa ma coasigure? Aștept un raspuns rapid, dacă se poate. Mulțumesc frumos!
Dacă soțul meu are indemnizatie pentru crestere copil, poate sa ma ia ca și coasigurat?
Bună ziua. Am 20 de ani, sunt însărcinată și nu am venit, mai am un copil și soțul meu ia indemnizație pentru creștere copil. Am fost la doctorul de familie și mi-a spus ca trebuie sa îmi fac asigurare pe sarcină și ca trebuie sa merg la casa de asigurări cu adeverință de la un medic ginecolog ca să pot beneficia de acea asigurare. Întrebarea mea este dacă nu ma duc la casa de asigurări sa îmi fac asigurare pe sarcină, când o sa nasc o sa plătesc spitalizarea sau nu? Trebuie sa merg neapărat la casa de asigurări?