avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Activitate rodhan

Activitate rodhan

Răspuns la discuția mostenire
Pentru cineva care locuiește în străinătate cum se procedează cu obtinerea certificatul de deces original?
Răspuns la discuția subventie APIA pentru asociatie
poate cineva sa ma ajute?
Buna ziua,
Rog colegii care au mai lucrat cu fundatii sa-mi spuna daca subventiile de la APIA pentru o asociatie pot fi incadrate la art.15 (2) h) din Cod fiscal ca resurse obtinute din fonduri publice sau finantari nerambursabile pentru care asociatia este scutita de plata impozitului pe profit.
In acest caz declaratia 101 se completeaza cu Zero daca nu mai am alte venituri?
va rog sa ma sfatuiti cum trebuie procedat pentru a obtine o copie sau un duplicat al certificatului de constatare al decesului. Documentul pe care l-am primit de la Medicina legala l-am dus la primarie pentru obtinerea certificatului de deces si acum ni se solicita acest document in alte locuri (Firma de asigurari) si am primit raspuns de la primarie ca nu se pot face copii. Ce putem face in acest caz ? care este baza legala si cui sa ne adresam? Multumesc celor care ma vor ajuta si scuze daca nu am postat bine in forum.
cum se considera stagiu de cotizare pentru pensie pentru un angajat cu 4 ore la functia de baza?
Răspuns la discuția Trimitere in somaj
am intrebat si eu un judecator daca trebuie 20 zile se preaviz sau 15 si mi-a spus ca 20 doar la firmele cu contract colectiv de munca. Ce mai respectam acum? codul muncii sau contractul colectiv de munca daca e vorba de o firma cu mai putin de 20 salariati?
multumesc pentru raspuns. Mai am o nelamurire:acest nou contract trebuie intocmit de un avocat?
Va rog sa ma ajutati sa rezolv urmatoarea problema: am sediul social al societatii comerciale in baza unui contract de comodat pe termen de 3 ani. Ce demersuri mai trebuie facute la expirarea duratei mentionate de 3 ani? Se mai depun acte la ONRC ?