vecinul are lucruri inauntru.sa il chemam sa isi ia lucrurile ,dupa ce noi spargem usa? oricum nu ai cum sa te intelegi cu el.
Sa fim acuzati ca am spart o proprietate fie ea comuna in actele blocului , si ca au disparut bani,lucruri de acolo. pt ca vecinul m a si "amenintat" ca daca se face asta el face plangere la politie ca el acolo are l"ucruri de valoare si bani". Din acest motiv ne este teama sa procedam la spargerea usii,nu am vrea sa fim acuzati ca am furat de acolo.In cazul asta vecinul poate reclama ca s a spart usa,sau dat fiind ca e un spatiu comun ,al tuturor locatarilor, doar asociatia ar putea face plangere la politie ca s a spart un bun comun si nu individual de un locatar?
Am facut reclamatie scrisa si la asociatie si la primarie de mai bn de un an si nimic. Presedintele de asociatie spune ca el a vorbit cu vecinul respectiv ,dar degeaba. singura solutie e sa spargem usa si sa punem alt lacat .Politia locala ce poate constata,? vecinul sustine ca putem depozita ce vrem inauntru doar ca nu ne inmaneaza cheie ,si sa il anuntam ca el ne deschide. sa zicem ca prin absurd il amendeaza...ii da o amenda minuscula si cheia ramane tot la el(sau contesta amenda si tot nu vad asta o rezolvare
Daca spargem usa repet ,toti vecinii de pe scara cu administratorul,putem fi acuzati de ceva?
Multumesc
Referitor la aceasta speta,si eu ma regasesc in aceeasi situatie ,iar vecinul in cauza nu doreste sa dea cheia si vecinilor . Ce se poate intampla ,legal,daca impreuna cu presedintele de asociatie si ceilalti vecini de pe etaj,spargem usa,punem noi alt lacat ,si refuzam noi sa ii dam cheia? putem fi acuzati ca am intrat prin efractie intr un spatiu comun,sau putem fi reclamati la politie ?sau mai rau ,vecinul ar avea castig de cauza daca ar merge in instatta cu pretextul ca acolo el avea aur,bani si in urma intrarii noastre au disparut?
Multumesc!