Am revenit cu o alta problema,continuarea tranzactiei de vinz-cump.garsonira in problema cu bransamentul la energie elctrica.Matei Cristea sunt,in calitate de cumparator.Atat eu cat si cumparatorul suntem de acord sa renuntam la tranzactie,mi se returneaza avansul platit.Intrebarea este,mai e nevoie de vreo formalitate,acte ,notar,etc ?Avem antecontract la Notar
Buna ziua,am gasit o garsoniera de vanzare,era prin Agentie.Seful agentiei ne a spus ca toate documentele sunt la zi ,fara probleme,cu toate ca sa semnalat intre timp,ca era eronat pe la cadastru si sa facut Rectificarea Cadastrala.Trebuie sa mentionez ca am platit comisionul firmei pt REZERVARE si de asemenea avansul catre vanzatori de 15%.Achizitia se va face prin CREDIT IPOTECAR si suntem in faza in care asteptam EVALUAREA IMOBILULUI.Intre timp am aflat ca vanzatorii NU AU CTR.,DE ENERGIE ELECTRICA,,desi au contor PASANT,,.a fost HOTEL BLOCUL..Sa facut Antecontract ,vanzare-cumparare.Problema mea este ca mi au ascuns acest fapt Nu stiu pana la finalizare daca acestia sunt onesti cu privire la situatie,sa mi dea banii pe BRANSAMENT,adica cu alte cuvinte ,sa fac ctr..pe banii lor,mi se pare normal.CUM SA PROCEDEZ ,VA ROG.Cu stima ,Matei Cristea din Bragadiru
Matei Cristea
Buna seara,timp de 22 ani sunt in posesia unui teren si o casa de paianta,la tara,am cumparat o cu act de mana.Sunt 2 surori.Eu am facut tranzactia cu sotul uneia dintre ele.Am aflat ca una dintre ele a decedat.Acum ,ma anuntat fratele meu ca cineva a pus lacat pe poarta.Cum procedez ,pana una ,alta,sparg lacatul ? multumesc frumos
Buna seara,am o nelamurire va rog. IN ANUL 2001 Am cumparat o casa la tara cu teren cu acte de mana.nu am facut acte nici pana in ziaua de azi.Ce ma nelamureste este ca in anul 2012 am realizat trecerea in spatiu a mamei si fratelui meu la politia din Mihailesti si am avut ca ACT acest act mana,nu mia u cerut act de vanzare cumparare in termenii legali
.Multumesc frumos.
buna seara,am o casa si un teren cumparat in anul 2001 ,cu hartie de mana. Acum ,pot face acte pe ce am cumparat ?