Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Păi v-am explicat foarte clar, există o hotărâre de consiliu local prin care s-a aprobat un regulament legat de parcările rezidențiale. Poliția va acționa exact în baza acelui regulament. Nu mai e vorba de parcare pentru persoane cu dizabilități, ci de una rezidențială, pentru care aveți un contract. Inscriptionati vizibil datele de identificare.
Nu mai e vorba de vreo legitimație.
Am inteles, dar in cazul asta ar trebui marcat locul respectiv cu inscriptionari suplimentare, nr. masina, atentionare pentru alte persoane in cauza, ca e parcare rezidentiala. "Nu parcati", etc. Dupa aceea puteti chema linistit politia locala, in baza regulamentului pentru parcari rezidentiale aprobat prin HCL. Daca acel regulament nu permite in nici un interval orar ca vreun alt sofer sa va ocupe locul.
Să înțeleg că locul respectiv este marcat pentru parcare persoane cu dizabilități și pe el, în lipsa dvs. ,parchează persoane care nu se încadrează în această categorie ? Sincer, nu am înțeles exact care e problema.