avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Activitate CornelG73

Activitate CornelG73

Sincer NU ca n-am stiut

ynocentta a scris:

Cand ati instrainat vehiculul nu ati completat rubrica speciala de pe talon
Noile reglementari care au intrat in vigoare pe 2 septembrie 2017, prevad si faptul ca organul fiscal are obligatia ca in termen de 5 zile lucratoare de la instrainarea unui autovehicul, sa instiinteze acest fapt autoritatilor competente de inmatriculare.
Se impunea ca in momentul cand ati primit prima amenda dupa ce ati instrainat vehiculul sa informati oficial politia rutiera locala sa opereze in registrul national de evidenta vehicule schimbarea proprietarului vehiculului cu date de identificare serie sasiu xxx,numar inmatriculare yyy
Detinatorul vehiculului avea obligatia legala de inmatriculare vehicul de 30 de zile la fisc si de 90 de zile la politie,in caz contrar urmand a fi dispusa masura suspendarii inmatricularii vehiculului conform disp OG 14/2017, prin care s-a introdus in Codul Rutier o noua notiune, aceea de “suspendare a inmatricularii”.
Atentionati asiguratorul ca nu mai sunteti dv proprietar al vehiculului si sa dispuna anularea asigurarii


Buna ziua, acum 3 ani am vândut un autoturism. Cel care a luat autoturismul nu a trecut o pe numele lui și în momentul de față tot primesc amenzi de rovinieta. Dar cea mai mare lovitură o am vândut am primit 2 amenzi de viteza din BELGIA, țară pe care o stiu doar pe hartă. Vreau sa mentionez că am deschis proces în Decembrie 2022 pentru radierea autoturismului dar tot se amână cu motivul ieșirii la pensie a judecătorului....Ce pot sa fac ca sa nu mai primesc amenzi din Belgia ??