Bună ziua! În cât timp pot depune o plângere împotriva unei persoane, care a sărit la bătaie și amenințări din partea ei. Toate au fost făcute asistând și copii minori, unul din ei fiind fiica mea. În urma acestei altercații, fiica mea are coșmaruri, strigă prin somn, cred că trebuie să apelez la un psiholog. Pot cere și ordin de protecție, fiind amenințat că unde mă prinde se izbește cu mașina în mine. Martori fiind copii și cumnatul meu.
Având un program de vizită stabilit în instanță, dreptul de a lua copii în vacanță , platind pensia alimentară, fratele meu se izbește de împotrivirea foștilor socrii cu privire la acest aspect Fosta soție susține ca este în țară și are grijă de copii, ceea ce nu este adevărat mergând la ei, de fiecare dată nu este acasă, venea numai la proces, Pentru liniștea copiilor nu făcea sesizări la cei de la protecția copiilor. Dar îl văd cum suferă de dorul lor. Este blocat pe toate rețelele de socializare. Totuși este o hotărâre judecătorească în privința asta Nu se poate face nimic? În declarații au susținut că nu se împotrivesc, dar realitatea e alta.