avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Activitate creuceanu

Activitate creuceanu

Va mulțumesc.
Dreptul de a nu achita fondul de rulment daca se achita în primele 5 zile de la data afișarii cotelor a fost postat pe acest site dar nu îl gasesc acum. Importante sunt si termenele de pastrare-arhivare ale registrelor de evidenta a fondurilor de rulment daca știe cineva.Mai caut, va mulțumesc .
Buna seara ,
1--deoarece nu am primit chitanta pentru achitarea fondului de rulment la înființarea asociației de proprietari aș vrea sa știu câți ani se pastreaza-arhiveaza-registrele speciale in care se înscriu chitantele aferente plații fondului( care a disparut fiind folosit la plata datoriilor-restanțelor nerecuperate- neachitate ale asociației).Nu exista o explicație oficiala a dispariției fondurilor dar s-a hotarat achitarea din nou a unui fond de rulment.
2--Am achitat lunar contributiile cu ordin de plata in primele 5 zile de la afișarea listei de plata dar vad ca apare achitat fondul de rulment (fara chitanța!!! din nou) și restanța la cota,deci sumele sunt transferate fara știința proprietarului și fara documente dar cu penalizari .Întrebarea este daca platesc lunar in primele 5 zile mai sunt obligata sa achit fondul de rulment ? ( în varianta în care aș reuși sa-i conving sa storneze corect sumele.
Va mulțumesc.

Cine trebuie sa verifice si sa intretina hornul daca pe tronsonul de 5 apartamente doar un proprietar se incalzeste si la soba, ceilalti proprietari avand doar centrale pe gaz.
Parintii au donat cu uzufruct personal un imobil dar fiul donatar divortat si cu copii a decedat (donatia a fost facuta cand era divortat ). In aceste conditii cine are drept de mostenire si in ce proportii .
Multumesc, incep sa caut ce inseamna aceste variante si probabil voi reveni cu solicitare de clarificari .
Rezidentiar
Vă rog,dacă puteți sa-mi explicați in termeni simpli ce presupune contractul de întreținere ? Am cautat dar datorita termenilor specifici este mai greu de ințeles .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca exista un frate care asteapta fățiș,fara decenta minima moartea proprietarului, daca toată viața și-a exploatat rudele,cunoștiințele,avid de bani păna la a nu-și plăti pensia alimentara-și multe alte aspecte-sigur va face orice ca sa împiedice testamentul.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Varianta cu prima casa trebuie amânata pâna la încheierea studiilor . Varianta testament pare nesigura .Va multumesc .