avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Activitate TopConstructAZ

Activitate TopConstructAZ



gi-jane2 a scris:

mie mi se ridica parul in cap cand aud de asocieri de astea.
poate ar trebui fixat un pret peste care nu se trece/ nu se scade si un termen de executie pt case, ar trebui sa mergeti impreuna la un avocat sa intoarceti problema pe taoate fetele.

caut câteva idei poate găsesc oameni care au trecut prin așa ceva , in momentul când apelez la un avocat /notar sa nu ma duc abcd urs … trebuie sa fiu sigur pentru ca e un risc foarte mare . Dumnezeu da scânteia ,daca nu înveți sa aprinzi focul se stinge si o pierzi .
Dintr-o neatenție ai șansa sa nu te mai ridici in picioare.




Alexandrarares a scris:

Buna ziua!
Mergeti la notar.Faceti acte pentru intelegerea care o aveti,semnati si rezolvati problema.

Asta am sa fac sigur , va mulțumesc frumos
Buna ziua , un sfat Mi-ar fi de mare ajutor .
Eu și o prietena buna am decis sa ne asociem : ea are un teren pe care îl vom parcela și vom face câteva construcții pe care le vom vinde . Dânsa va contribui doar cu terenul iar eu voi contribui cu restul , acte construcție etc . La vânzare fiecărei construcție (parcela) ii voi face plata dânsei pe teren la prețul pieței plus 15 % din prețul M2 . pe scurt sa zicem ca ar fi 1000 m2 parcelați va esi 4 terenuri de 250m2 ,prețul fiecărei parcele acum este de 70€/m2 , 250 x70 =17500€ plus cei 15% aceasta este înțelegerea , bani ii voi da la vânzarea fiecărei parcele . acum ce acte ar trebuie sa fac sau cum sa procedez pentru a nu îmi pierde investiția sau sa se răsgdeasca și sa ceara mai mult văzând felul cum avansez
Va mulțumesc frumos !