avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Activitate POMPILLIA

Activitate POMPILLIA

7 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Era reclamă plătită și de aceea. Facebook ar trebui să știe cine a plătit promovarea reclamelor respective.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cunosc reclamele astea. Se vedea clar că sunt niște linkuri dubioase care nu au legătură cu BT. Nu o să vă mai recuperați banii pentru că ați consimțit la această escrocherie. Nu v-a obligat nimeni să dați click pe linkul respectiv și mai ales să mai instalați și programe prin care ați dat largul acces la dispozitivul dvs. și toate datele legate de bani. O reclamație la poliție e oportună pentru că asemenea escroci care cunosc atât de bine mecanismele financiare au lucrat sau mai lucrează în mediul bancar, dar escrocheriile le fac în nume propriu și își umplu conturile, după care m-aș mira să mai riște să rămână în România. Totuși, dacă sunt depistați acești escroci și vă găsiți un avocat bun, poate aveți noroc să-i recuperați. Însă, de obicei, ei lucrează în așa fel ca să nu le rămână urme pe undeva. Poate aveți noroc, totuși.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exact, toate animalele sunt stresate când își schimbă locul și stăpânul până se adaptează.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aparține asociației de proprietari dar numai un metru de la zid spre stradă, nu mai mult.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se înțelege că au făcut garduri înalte din diferite deșeuri și le-au și încuiat??? Așa ceva nu am mai auzit la oraș. La noi sunt doar gărdulețe mici, mai mult simbolice și eventual gard viu, dar nu peste tot. Iar cei care au plantat flori au lăsat spațiul deschis.
Și ele pot să susțină că e dubioasă înfierea asta. Mai erați și în străinătate și nu ați știut ce se întâmplă. Cazul e mai complicat decât pare. Înfiere la distanță, la vârstă majoră cu câțiva ani înainte să moară.
Dvs. aveți permisiunea de a merge la locul de muncă în afara programului normal de muncă, chiar și noaptea? În mod normal trebuia să anunțați șeful înainte și să obțineți acceptul lui, altfel chiar nu înțeleg ce fel de loc e acolo.
În urma unei infecții apărute brusc, am fost la o clinică dentară unde, în urma investigațiilor s-a stabilit că am nevoie de operație, extracții pe partea stângă jos și implanturi. De asemenea pe partea stângă sus va fi nevoie de un implant, pe moment urmând să fie puși dinți provizorii. Pentru toată lucrarea mi s-a cerut suma de aproape 20.000 de lei, urmând să plătesc jumătate în prima etapă, când se face operația, asanarea locului, dinții provizorii, ceea ce am și făcut dar în două tranșe, cu toate că cei de la clinică nu au prea fost de acord, trebuia să dau banii înainte să înceapă lucrarea. Ei au făcut un deviz de lucrări pe etape dar nu au vrut să-mi dea o copie și nici să mă lase să-l fotografiez. Pe chitanțe au scris la general ”lucrări dentare”. Acum vine etapa a doua cu implantul propriu zis când solicită să le dau toți banii în momentul când se ia amprenta dentară, nu la sfârșit și nici în două tranșe. Bineînțeles că vor scrie pe chitanță tot ”lucrări dentare”. Întrebarea mea e dacă este legal să ceară toți banii înainte de finalizarea lucrării și cum ar fi indicat să procedez.
De aceea se și spune că nivelul de civilizație al unui popor se vede după cum își tratează animalele. Mi-e teamă că la sate merg și aruncă animale și orășenii. Le duc cu mașinile personale și le lasă acolo de izbeliște. Am văzut chiar și în oraș la mine cum debarca unul o haită de câini în mijlocul străzii, care de acolo nu s-a mai mișcat vreo săptămână. Le era teamă tuturor să mai treacă pe trotuar prin locul ăla. Ulterior au dispărut, probabil i-a luat ecarisajul. Păcat.
În România toate animalele sunt chinuite, chiar și de proprietari. Când mi-a povestit una ce i-a făcut la pisica pe care i-o adusese fiica ei să o țină, nu am mai fost caldă două săptămâni.