avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Activitate POMPILLIA

Activitate POMPILLIA

3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeți cu declarația scrisă de acasă că altfel o scrie polițistul la secție pe motiv că e formular tipizat și vă obligă să semnați. Întrebarea ar fi ce se întâmplă dacă nu mergeți? Ați primit citație la poliție în scris? Așa la telefon cine știe cu cine ați vorbit. Ei de obicei nu așa procedează, îți trimit citație acasă prin poștă.
Personalul contractual nu dă probe sportive.
Ăsta e site de opinii personale sau de consultații juridice?
Dacă vrei să le dai bani unora, e altceva. Așa mai pot continua și cu alte scheme. Libra Internet Bank are multe sucursale și sedii, numere de contact oficiale, ș.a., iar patronul ei e un român care a fost cercetat în trecut de DNA - [ link extern ]
Sucursale - vezi [ link extern ]
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Parcă le era greu țeparilor să dea un telefon și să trimită un mail? E tot un truc de-al lor. Și apoi mai sunt și angajați ai băncii necinstiți. Unii chiar au furat din conturi. Nu depuneți niciun ban și mergeți la bancă să clarificați situația personal, altfel vă faceți că plouă și gata, nu mai răspundeți la nimic.
Cheltuiți bani ca să vă protejați nervii dvs. Vecinii nu pot fi obligați să-și facă program după sensibilitățile altora și unii sunt chiar prea sensibili. La bloc se trăiește, nu e hotel. Și nu sunt sume chiar așa de mari de bani cum credeți, interesați-vă și vedeți.
Drept de retur produse sigur, dar ei nici nu deschid coletul să vadă conținutul deși au dreptul ăsta înainte să achite cu ramburs, refuză primirea efectiv când sunt contactați telefonic de curier, cu toate că am schimbat destule mesaje înainte pe site și au avut toate informațiile. Deci constat că sunt persoane glumețe, că nu le pot zice altfel. Mă gândeam să nu facă chiar firmele de curierat asta ca să-și mărească volumul de comenzi, dar ele se plâng că au prea mult de lucru, deci e exclus.
Nu este prevăzut așa ceva pe nici un site de vânzări.
De la un timp am întâlnit tot felul de glumeți pe siturile de vânzări gen OLX, Publi24, etc, care comandă produse, spun că e o comandă fermă cu obligația de plată, dau datele de expediere colet și apoi refuză să primească coletul. În cazul acesta expeditorul plătește transportul tur-retur, plus pierderea cu cheltuielile de ambalare și timpul pierdut. Întrebarea ea cum pot fi totuși obligați să achite transportul în acest caz sau cum pot fi trași la răspundere astfel de așa-ziși cumpărători neserioși? Pentru că altfel nu mai ai curajul să scoți nimic la vânzare decât pentru ceea ce poți da personal, în zona ta.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Problema e cum folosești acele imagini iar dacă le folosești pentru a dovedi o infracțiune predându-le organului în drept nu cred că e o problemă. Ba chiar ascunderea faptei la care ai fost martor ar putea deveni o problema.