avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Activitate giuliorc92

Activitate giuliorc92

Buna ziua tuturor as dori sa merg la registrul comertului sa adaug codul taxi 4932 la PFA pe care detin , din momentul ca am atestat taxi vreau sa devin taximetrist indipendent .
La sediul social unde si locuiesc la registrul comertului am depus deja in anul trecut acord de proprietari si vecini, presedinte, as dori sa mai adaug Caen xerox 8219 , Caen 7420 activitatea de fotograf fiind fotograf :) , si sa las Caen gospodaresc 9529 eu acordez pianoforti , si chiar Transport persoane uber 4939 pe care fac inca acum si este activitatea principala . Asa ma intreb...., eu am deja casa de marcat legata de activitatea principala UBER caen 4939, aceasta casa de marcat cand emite chitanta arata si numarul de inmatriculare al masinii mele cu care fac uber . Nimeni nu a stiut sa-mi dea un raspuns, nici macar cei de la ANAF..., daca pot folosi aceasta casa de marcat si pur simplu schimb numele de produs daca vreau sa emit un bon pentru toate celelalte coduri Caen (afara din taxi unde trebuie taximetru), din moment ca aceste codurile caen sunt secundare, tertiare la activitatea principala 4939 , si asa sa nu cumpar alta casa de marcat .
Sau trebuie sa cumpar o alta casa de marcat cel putin sa folosesc pentru caen ramase xerox, fotografii si gospodaresc ? Care este opinia dvs ? Sau cum pot sa ma descurc fara sa arunc banuti degeaba ? Parca nu exista o legea sau habarnam o ordonanta unde este scris cum trebuie facut asa ceva ... Eu istinctiv gandesc ca ceea ce este important este declararea banilor pe care are pfa-ul meu mai bine daca macar cu o casa de marcat secundara fara numar de inmatriculare masini doar pentru sa am ceva ordonat, important nu este pur si simplu ca anaf stie soldul final pentru impozitelor si ca asta sa fie plătit în funcție de venit nu ? As putea avea probleme folosind casa de marcat ca folosesc pe UBER cu tot ca schimb numele produs dar ramane numar inmatriculare masini ? Sau pur și simplu cumpăr o altă casaă de marcat cu care pot emite bon fiscal fără numărul plăcuței de înmatriculare și apoi pot introduce numele articolelor pentru restul codurilor Caen ?
Multumesc mult pentru ajutor !!