avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Activitate pricopandreea

Activitate pricopandreea

Buna ziua,eu am la banca ING o datorie de aproximativ 10 mii de euro.Pana in luna februarie anul acesta am platit datoria pe care am avut o,in luna martie m am dus la banca si le am cerut ajutorul in a platii rata,ei mi au cerut un girant,ceea ce nu am putut onora.M am oprit intru totul din a platii datoria deoarece am ramas insarcinata si numai avea posibilitatea.Nu mai am loc de munca de aproximativ un an la ziua actuala,contractul de munca s a incheiat amiabil.Am primit prin posta ieri o somatie precum o sa fiu executata silit,ceea ce am fost ,deoarece s a pus proprire pe contul bancar facut la BRD pentru alocatia copilului.Nu am absolut nimic pe numele meu in ceea ce tine de bunuri.Nu m ar deranja sa platesc in continuare datoria daca mi se ofera un plan de platire al acestuia .Ma gandeam la insolventa personala.Ce imi sugerati?Vreau sa mai adaug ca eu personal nu am niciun venit.Copilul meu are 2 luni si o cresc singura deoarece sotul meu munceste inafara.Nu am putut sa il pun girant deoarece si el la randul lui are datorii in Romania.