avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Activitate hadryan

Activitate hadryan

Am cerut sa vad dosarul si desi este mentionata depunerea pozelor si a CD-ului ele nu exista fizic , nu au fost .depuse .Am solicita o copie dupa CD si poze si au spus ca nu au ce sa imi dea pentru ca nu sunt la dosar .Conteaza chestia asta sau nu are relevanta ?Pot sa ma leg de acest lucru , este normal sau este considerat viciu de procedura ?
Am ajuns la un service de reprezentanta pt rezolvarea unui martor aprins Verifica sistem antipoluare.S-au facut teste si s-au identificat niste alarme care necesitau verificari 6 ore manopera.In urma verificarilor extinse au gasit o bujie arsa pe care au inlocuit-o.Costul verificarilor cu bujie 945 lei.Au sustinut ca in urma verificarilor extinse este posibil sa mai trebuiasca inlocuite 2 piese 1 FURTUN 950 LEI si o clapeta 2200 lei .Dupa ce mi au comunicat asta au refuzat sa imi furnizeze codurile pt cele 2 piese teoretic defecte .Este normal/legal ca dupa ce platesc testarea sa nu imi comunice codurile pieselor?
Buna ziua ,Legea 360/2023) stabilește că pensia poate fi cumulată doar cu veniturile pentru care se plătesc obligatoriu contribuții de asigurări sociale (CAS), conform Codului fiscal. Daca sunt pensionar dar si salariat si am si un PF la care estimez o sa obtin venituri sub echivalentul a 12 salarii minime brute pe țară ce se intampla cu pensia si cu PF-ul?
Permis retinut pentru viteza 90 zile +talon cu ITP expirat.
Am facut contestatie am recuperat permisul ,am facut ITP obligatoriu la RAR si politia spune ca nu pot sa recuperez talonul pentru ca am depus contestatie .Este legal ? In fiecare luna pina se termina procesul trebuie sa fac certificat de grefa pentru prelungirea dovezii pentru talon si sa ma duc la politie sa o depun .Eu am contestat doar viteza ei spun ca am contestat tot procesul verbal si retin talonul pina la finalizare proces