avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1663 soluții astăzi
Forum Activitate Marian Gabriel

Activitate Marian Gabriel

In urma unui divort deja pronuntat acum cativa ani, se introduce o actiune pentru modificarea programului parintilor cu copiii. Instanta de fond decide si modifica programul initial ........ Stiu ca acesta trebuie pus in practica imediat ce soseste comunicarea ...... Daca aceasta cerere pentru executarea provizorie a deciziei se introduce in apel ........ trebuie sa am confirmarea instantei ca se accepta sau simpla cerere anuleaza decizia instantei de fond ? Va multumesc
Buna ziua !
Am o intrebare pentru cei care ma pot ajuta. Am fost parte intr-un proces la judecatoria Buftea, am avut calitatea de parat, reclamantul avand domiciliul pe Ilfov iar eu pe Bucuresti. In timpul procesului, reclamantul si-a schimbat domiciliul tot pe Bucuresti, in acest moment intentionez sa depun apel, avand amandoi domiciliul pe Bucuresti, Tribunalul Buftea are in continuare competenta teritoriala sa judece in continuare si apelul ? Care ar fi conditiile sa se poata judeca in continuare la Tribunalul Buftea, respectiv Tribunalul Bucuresti ? Va multumesc ! Gabriel