avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Activitate georginica

Activitate georginica

Discuție mostenire
Eu si sotul meu nu avem copii, in schimb sotul are un copil dintr-o alta casatorie. Intrebarea mea este ce fel de contract juridic, care nu poate fi atacat in instanta, trebuie sa incheiem astfel incat dupa decesul unuia dinte noi, cel ramas in viata sa mosteneasca toate bunurile dobandite impreuna.


Răspuns la discuția Prenatal dupa CCC
Multumesc inca o data pentru raspunsuri. Toate cele bune tuturor!
Răspuns la discuția Prenatal dupa CCC
In regula. Mai am o intrebare: pentru concediul prenatal se calculeaza 85% din 600 lei (indemnizatia de CCC) sau se foloseste nivelul salariului minim brut garantat in plata (in prezent 390 lei) ca baza de calcul ?
Multumiri!
Răspuns la discuția Prenatal dupa CCC
Multumesc pentru raspunsuri.
Ca sa verific ca am inteles bine: Am sa fac cerere de incetare a suspendarii contractului de munca incepand cu 13.05 (cand implineste copilul 2 ani) si voi aduce certificat medical pentru concediu prenatal incepand tot cu 13.05?
Sunt insarcinata cu al doilea copil si voi naste pe 02.08.2010. Sunt in concediu crestere copil pana pe 13.05.2010. Dupa terminarea CCC-ului doresc sa intru direct in prenatal. Din punct de vedere al numarului de zile permise in prenatal se poate. De la firma mi s-a spus sa vin obligatoriu sa lucrez 1 luna. Din pacate nu imi permit acest lucru (nu am cu cine sa las copilul). Intrebarea este: ce lege (cu art si litera) imi permite sa intru din CCC in prenatal?