avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Activitate Julia78

Activitate Julia78

Buna ziua,
Sunt administrator la un SRL, cod CAEN principal 1392, nu am angajati, dar eu confectionez hainele. Am nevoie de vreun contract de munca, mentionez ca am un job de profesor deja?
Multumesc! Nu voi desfasura activitatea la sediul social, de aceea aveam nedumeriri, vreau sa o desfasor acasa pana reusesc sa inchiriez un atelier si voiam sa stiu daca este vreo neregula in acest sens?
Buna ziua, este obligatoriu sa am un punct de lucru declarat la Registrul Comertului pentru un SRL cu obiect de activitate corespunzator codului CAEN 1392, adica confectii textile? Sunt la inceput de activitate si pana sa inchiriez ceva ma gandeam sa le fac la mine acasa.
Daca eu sunt administratorul unui SRL care produce si vinde haine, si tot eu le si relizez, am nevoie de contract de mandat sau un contract cu norma part time/full time sau e suficient certificatul constatator al firmei?
Este legat ca un profesor titular in preuniversitar sa fie simultan si administratorul unui SRL?
Buna ziua, trebuie sa depun undeva regulamentul intern sau il tin la sediul social al firmei? Imi puteti spune si cum anume se adopta sau de unde il obtin?
Buna ziua,
Doresc sa vand tablouri si desene grafice dar nu am urmat studii in domeniu. Am un S.R.L. care are codul CAEN 4778 dar activitatea principala este alta. Ce acte trebuie sa procur pentru a le vinde, trebuie sa ma inregistrez la OSIM pentru drepturi de autor, este nevoie si de altceva? Multumesc!
Buna ziua, daca pentru un srl nou infiintat in 10.12.2023 nu am depus documentele contabile la Anaf pana pe 25 ianuarie 2024, dar le depun in zilele urmatoare, exista sanctiuni, cazier fiscal? Multumesc!
Pe site-ul Camerei Deputatilor am vazut alte cifre, de aceea imi faceam griji

Art. 8. - (1) Contravenţiile prevăzute la art. 7 se sancţionează cu amendă după cum urmează:
a) de la 5.000.000 lei la 10.000.000 lei, pentru fapta prevăzută la lit. a);
b) de la 10.000.000 lei la 20.000.000 lei, pentru fapta prevăzută la lit. b).
Buna ziua,
Am nevoie de contabil pentru un S.r.l. nou infiintat fara activitate? Ce declaratii trebuie sa depun si pana la ce termen?