avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Activitate Oanaa4

Activitate Oanaa4

Multumesc pentru lamurire!
Buna ziua! Pentru un post de consilier debutant imi trebuie vechime in munca? Precizez ca in detaliile concursului specifica ca nu este nevoie de vechime in munca in specialitatea studiilor, dar un act necesar inscrierii este carnetul de munca sau certificat, dupa caz. Problema mea este ca nu am lucrat niciodată, deci nu am carnet de munca. As putea totusi sa candidez pentru post sau este nevoie de o vechime in munca indiferent de natura ei?
Multumesc pentru raspuns, dar voiam sa stiu daca este nevoie de vechime in munca deoarece un document necesar inscrierii este copia dupa carnetul de munca. Specific ca scrie in detaliile concursului ca nu este nevoie de vechime in specialitatea studiilor, dar daca printre documentele necesare inscrierii se regaseste carnetul de munca inseamna ca trebuie totusi sa am vechime in munca?
Mentionez ca nu am lucrat pana acum nicaieri, deci nu am carnet de munca.
As putea sa ma inscriu totusi la concurs?
Multumesc!
Am si eu o intrebare! Daca vreau sa particip la un concurs pentru functia de consilier debutant am nevoie de vechime in munca? ( Orice munca, nu munca in specialitatea studiilor)