avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Activitate Asociația 89

Activitate Asociația 89

Buna ziua Vreau a fac un schimb de locuinta eu cedez locuinta mea peroanei fizice X iai aceasta persoana cedeaza mie locuinta sa Ce costuri implica acest schimb
Buna ziua Firma in insolventa eu singurul angajat -director economic-administratorul judiciar refuza sa faca demersurile necesare preluarii revisalului in acest caz nu mai pot face operatiuni in revisalu vechi,refuza si incetarea contractului meu.Intrebarea mea este daca pot sa depun demisia si sa-mi desfac contractul de munca mai ales ca mai am cateva luni si fac 70 ani si nu mai pot lucra .Mentionez ca de 2 ani nu am primit salariu desi sunt bani in cont si am solicitat aceasta Multumesc
Buna ziua Sunt angajată la o firmă ce se afla in faliment pe post de director economic ,angajarea mea sa făcut când firma era în insolvență din 2016Am solicitat încetarea contractului individual de munca din probleme de sănătate și vârstă (69ani)dar nu am abținut acordul administratorului judiciar Am făcut cerere de încetare precum și salariu (menționez că sunt bani in cont) la care nu am primit nici un răspuns Menționez că în octombrie exista pe rol un proces de atragerea răspunderii Întrebarea mea este daca pot să-mi depun demisia fiind cadru de conducere,cum trebuie procedat precum și modalitatea de recuperare salariu înscris la masa credala Va mulțumesc O zi frumoasă
Răspuns la discuția Incetare CIM - firma faliment
Multumesc
O zi frumoasa
Firma in faliment au fost incetate CIM,eu fiind contabila firmei am ramas inca in firma ,dar nu mai pot lucra din cauza problemelor de sanatate,administratorul judiciar nu vrea sa emita decizia de incetare mai exact nu-mi raspunde la adresele trimiseAm de recuperat atat creante salariale inscrise la masa credala cat si dupa in valoare de 50000 lei,am solicitat in adresa de ICM si faptul ca vreau creantele salariale cel putin cele inscrise la masa credala deoarece bani sunt in cont ,dar pauza nici-un raspuns Daca depun demisia pot sa fac singura incetarea in REVISAL? Sau cum trebuie procedat in aceasta situatie de lipsa de comunicare? Va multumesc
Buna ziua Firma este in faliment am de recuperat salariu suma ce se afla in tabel la creante salariale.Firma are bani in cont prin recuperarea unei garantii .Pot face cerere pentru recuperarea salariului ? Multumesc
Multumesc O zi frumoasa
Bună ziua Dacă am trimis adresa pentru eliberare adeverinta sporuri au trecut 3 luni și nu am primit nici un răspuns, ce trebuie sa fac,Menționez ca firme este activă Multumesc
La iesirea la pensie am mai lucrat 7 ani pentru care am depus cerere de recalculare și am primit în jur de 40 50 lei Aș vrea sa știu cum se va proceda la recalcularea din septembrie
Buna ziua As dori daca se poate unde găsesc arhiva Asociația Intercooperatistă de Creșterea și Îngrășarea porcilor Fintanele judetul Constanta (AEI)