avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau să fac un schimb de locuinta - eu cedez ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau să fac un schimb de locuinta - eu cedez ...

Buna ziua Vreau a fac un schimb de locuinta eu cedez locuinta mea peroanei fizice X iai aceasta persoana cedeaza mie locuinta sa Ce costuri implica acest schimb
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 22:37, 20 Septembrie 2025
Aceste aspecte le discutați cu un notar. public,persoana în măsura sa va lămurească..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor din partea unui notar maria dinca maria dinca Buna ziua. Am urmatoarea situatie de partaj la notar. Mama impreuna cu fratele cel mare si bunica vor sa ii cedeze prin semnatura unui alt frate cel mai ... (vezi toată discuția)
Contract de locatiune marian_paun marian_paun doresc sa fac un act la notar (nu stiu cum se numeste) prin care o persoana fizica imi da in folosinta un teren agricol. ce pasi ar trebui sa urmez si ... (vezi toată discuția)
Cost estimativ succesiune mai multe generatii. Remus110 Remus110 Buna ziua. Am decis sa intreb aici deoarece este de departe cea mai corecta sursa de informatie. Eu si fratele meu am dori sa facem succesiunea doar ca este ... (vezi toată discuția)