avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Activitate Rox Flo

Activitate Rox Flo

Buna seara , da corect , am achiziționat masina în data de 26.03.2024. Am greșit luna , este luna martie.
Am făcut notificare către ei , iar un avocat mi-a spus ca pot cere înlocuirea mașinii deoarece este cu defect care îmi pune viata în pericol și în acest caz nu este conforma cu certificatul de garanție.
Mulțumesc pentru sfat , voi vedea ce răspuns primesc de la ei deoarece azi am refuzat sa iau masina din service pentru ca nu au găsit defectul, deci nu au remediat nimic.
Bună seara! Am achiziționat o mașină nouă ( hyndai i20 automata) în data de 26.04.2024 de la Tiriac Auto, în data de 27.04.2024 am dus-o în service ( la ei) deoarece la 119 km s-au aprins 7 martori în bord , m-i s-a blocat volanul în mers . De atunci masina este la ei , au făcut 300km cu ea și îmi spun ca la ei nu se manifesta defectul deoarece dupa ce opresc motorul dispar martori din bord sau nu neaparat ! Nu sta in defect mult timp ! Eu am poze facute in timpul mersului si se vede clar ca sunt martorii aprinsi in bord si in plus nu mai indica nici kilometraj nici turatii
absolut nimic . Întrebarea mea este ce pot face în situația asta? Pot cere sa m-i se schimbe masina tinand cont ca imi poate pune viata in pericol blocandu-se volanul in mers? Menționez ca am refuzat sa ridic masina din service deoarece nu s-a găsit defectul pt a fi remediat , am făcut sesizare la ei iar răspunsul a fost ca e în analiza și voi primi cât mai repede un răspuns.