avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Activitate StephanieBross

Activitate StephanieBross

Bună seara.

Aș avea nevoie de o îndrumare pentru o rudă ce se află în dificultate. Este vreo posibilitate ca tatăl să obțină exclusivitatea copiiilor după divorț? Și dacă da unde trebuie să meargă și ce trebuie să facă?

Mulțumesc frumos
Bună ziua.

Ma confrunt cu o problemă de diferiți ani. Fetița mea, din prima relație, ci nu căsnicie, este încă pe numele tatălui biologic. În de a lungul anilor ca orice om, mi-am refăcut toata viața începând de la 0 și acum sunt căsătorită.

Aș dori să am câte mai multe informații în legătură cu pensia alimentară care nu a fost achitată conform deciziei judecătorești din Italia. Cred că cine a trecut prin așa ceva, la un moment dat se satură și aș dori să cer exclusivitatea de tutore legal al fiicei mele și cum aș putea renunța de tot la pensia alimentară care nu o primesc în așa fel încât să nu mai am nici o legătură cu tatăl biologic. Fata mea este liberă să-și instaureze o relație cu dânsul, din potriva m-ar bucura foarte mult. Dar nu știu câte posibilități ar avea să nu rămână dezamăgită.

Posibilitatea financiară nu o am pentru a-mi permite un avocat și voiam să știu dacă pe teritoriul româniei există aceeași regulă de bază, avocat de la stat, cu plata de la controparte? Sau dacă există vreo posibilitate pentru a mă raprezenta singură la tribunal?

Mulțumesc frumos
O zi frumoasă

Aștept orice fel de feedback