avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Activitate Isabela03

Activitate Isabela03

Am citit în lege că doar pentru criminali și furturi sa ea amprente de pe obiecte .A fost introdusă amprentarea și fotografierea .Dar nu este trecută în codul penal.Domnul polițai avea voie să sperie copii trimițând 10 polițai punandui la perete cu mâinile sus mai rău că pe criminali.Iar domnii de 50 ani sunt vecini de scară cu el.Domnul polițai are și camera de luat vederi la geamul apartamentului.Si a scos înregistrările la care domnul vine cu pumnii ridicați la bătaie.Si au mai chemat încă 7 vecini.in apărare.Pot săi fac vreo plângere domnului .Soțul nu a acceptat amprentarea.Ce poate să-i facă?.
Copilul meu are 16ani și este minor și cu alți 2 prieteni minori au fost agresați de 2 persoane adulte de 50 ani care s-au repezit la ei la bătaie unde
a avut loc o altercație între ei .Unde minorii iau lovit pe cei doi .cu pumnul.Dupa 3 săptămâni minorii au fost găsiți și duși la poliție.Unde au fost chemați părinții.Doi dintre ei au acceptat luarea amprentelor și fotografierea .Iar la al treilea părinții nu au fost deacord .Erau criminali ca sa li se ia amprente?Și nici. nu aveau obiecte contondente la ei.Vreau să știu dacă domnul polițist avea acest drept.