avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1264 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Laura2509

Activitate Laura2509

Bună ziua.
Lucrez la stat,am avut o sancțiune disciplinară prin care mi-a fost reținut 10% din salar pe o perioadă de trei luni.
Am contestat decizia în instanță,am câștigat procesul cu hotărâre definitivă la curtea de apel. Cheltuielile de judecată nu au vrut să mi le plătească deși am făcut cerere către unitate,prin care am solicitat plata acestora ,asta s-a rezolvat am apelat la executarea silită.
Problema este că în instanță nu am cerut și plata celor 10% reținute din salar,,(a omis d-l avocat,sau chiar nu era necesar ) am cerut doar anularea deciziei de sancționare și plata cheltuielilor de judecată…. crezând că dacă decizia de sancționare va fi anulată,automat unitatea îmi va restitui și banii reținuti in baza deciziei de sancționare .
Am făcut o cerere către unitate prin care am solicitat restituirea sumei de bani reținute ,dar sunt ignorată complet,
Unde trebuie să mă adresez acum? Din nou instanței de judecată?
Mă gândesc că poate intra în competența ITM ului…chiar nu știu.
Bună ziua!
Am un proces câstigat cu unitatea angajatoare,hotărârea judecătorească definitivă dispunând ca unitatea să-mi plătească cheltuielile de judecată.
La aproximativ 10 zile de la primirea hotărârii la domiciliu ,am înaintat cerere către conducere prin care am solicitat punerea în executare (de bună voie) a hotărârii tribunalului și a curții de apel. Întrebarea mea este,cât trebuie să aștept până să apelez la un executor judecătoresc pt a-mi recupera cheltuielile de judecată deoarece cred că unitatea (cam săracă) nu va lua în considerare doar cererea mea ?