avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Terezia2017

Activitate Terezia2017

Da probabil mam exprimat si eu greșit adica o persoana care in vizita are voie doar 3 luni si nu plătesc nimik deoarece este considerata musafir dar când pășește aceasta perioada atunci trebuie înregistrată la primărie si nu mai este considerata musafira este si in alte tari asociatia locatarilor dar aici si daca mergi la o astfel de asociație te ia la împins vagoane
Adam Grecu a scris:

Am auzit si noi despre aceste tari civilizate pe unde, vremelnic munciti dvs. Am auzit ca in unele asemenea tari se circula pe partea stanga drumului. Iaca ca la noi se circula pe dreapta si da, de pe vremea regretatului.
Ceea ce dvs., probabil nu stiti este ca acolo proprietarii au 2-3 blocuri, dar au si acolo o anumita structura - au administratori tehnici, economici si fiecare pe capraria lui (muncitori, instalatori, liftieri, contabili, etc) si foarte interesant, nu poti inchiria o locuinta pentru 2-3 persoane si de fapt acolo sa locuiti 30. Sigur exagerati si dvs. sa ma faceti pe mine sa inteleg ca aici la noi este o adevarata mafie si mai mult, nici nu am iesit din tara ca sa vedem si noi cum este pe-acolo...
Asadar v-ati lamurit, duceti pe mama dvs. la hotel si negociati costul si perioada de sedere. Lasati-ne pe noi in pace, aici in RO avem legislatie diferita de ceea ce stiti dvs. prin lume!

Mai pe românește asociatia de proprietari este o mafie mare de pe timpul lui Ceaușescu într-o tara civilizata nu exista asa ceva poți sa aduci 30 de persoane în casa ta si sa steie si un an nu trebuie sa anunți pe nimeni

Adam Grecu a scris:

Adica mai pe romaneste (poate ati uitat), la asociatiile de proprietari din RO, costul pe persoana este de 20-30 de lei pe luna. Mai bine o duceti la hotel unde costul poate fi de ~200 lei / zi - ce ziceti?

Bună ziua ma puteți lamuri în cazul în care eu vin în vacanta în romania cu mama mea si stau doar 2 săptămâni în apartament trebuie sa anunț asociatia de locatari ca o am pe mama mea în vizita doar 2 săptămâni sau trebuie sa o bag si la întreținere doar pt 2 săptămâni precizez ca eu vin în România doar pt purin timp doar
Dar o plângere facuta la taxe și impozite se poate face pt reevaluarea impozitului din cauza străzii care nu se poate circula neasfaltata cratere efectiv gropi primarii vor impozit plătit Dar restul lasă de dorit cum se procedeaza
Revin cu întrebarea este posibil sa fi executat silit din cauza ca nu ți ai plătit impozitele la casa mulți ani
Bună ziua cum pot contesta asociatia locatarilor din cauza ca suntem trecuți la număr 2 la persoane la apartament precizez ca nu locuim în romania venim doar în vacanta și ne înnebunește ca trebuie strânse semnături de la vecini pur și simplu e bataie de joc
Mulțumesc pentru răspuns am cam rămas nedumerita de domnu de la asociatia de proprietari ca,mia înmânat o foaie cu care trebuia sa ma duc la vecini și sa adun 3 semnături precum ca eu nu am stat mai mult de 2 saptamani mi se pare o stupidenie sa bat la ușa vecinilor pt niște semnaturi
Menționez am cumpărat un imobil în tara si de fiecare data când ne întoarcem în tara o trebuie sa adun semnături de la vecini precum ca nu stau mai mult de 2 saptamani în apartartament si dat la asociatia de proprietari este o lege ?