Bună ziua, am cumpărat o locuință de un an de zile.Tot blocul este la paușal, în urma renovării apartamentului meu, am renunțat și la caloriferul din baia de servici (menționez ca nu am anunțat asociația neștiind ca trebuie ),un vecin a dat drumul la căldură ne anunțând acest lucru , drept urmare am inundat o pe vecina de la etajul 7 prin coloana ce trece prin planșeu ,acest lucru ar însemna coloană comună ! În urma discuției cu vecina de sub mine am decis să reparam în primăvară dar este vecina de la etajul 1 ce dorește căldură în baia de servici , în caz contrar dorește să i plătesc eu 2mp de căldură.Ptr a evita alte inundații s a montat robinet la coloana băii de servici și s a oprit căldura,menționez ca aerisirile se făceau la casa liftului dar aceștia au renunțat și acum aerisirile le am eu în casă !pentru a putea repara țeava ce trece pe la mine și vecina trb golite toate coloanele de băi , nu doar pe partea noastră .Cum trebui procedat, cine trebuie să plătească reparația și cine este vinovat de țeava spartă?eu sunt obligată să fac aerisirile ?