Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate ellaa_1967

Răspuns la discuția Pierdut carnet de munca!!!!!
Sunt din București!

Buna ziua! Am pierdut cartea de munca dintr-o mare neglijenta in anul 1994 /ianuarie , nu cunosc seria si nr. carnetului, ce pasi trebuie sa urmez pentru a obtine un duplicat? Mentionez ca sunt aproximativ 5-6 ani care trebuie sa ii recuperez fiind-mi necesari pentru pensionare! Cu multumiri, Mihaela R.
Buna ziua! Am depus la inceputul acestui an o cererere pentru elibererarea unei adeverinte de vechime in munca si mi s-a comunicat sa mentionez luna si anul cand am inceput activitatea la societatea comerciala. Eu , am pierdut cartea de munca in anul 1994 si am pierdut datele, orice contact etc. Va rog sa imi spuneti ce trebuie facut pentru a obtine adeverinta fiindu-mi necesara pentru anii de munca/pensionare. Va multumesc frumos! M. R
Multumesc frumos pentru raspuns!
Buna ziua! Locuiesc in Bucuresti intr-un apartament de patru camere cu prietenul meu de cca 13 ani, el are o fiica de 30 de ani din prima casatorie care este independenta. Prietenul doreste ca dupa moartea lui sa imi lase apartamentul sa locuiesc. pana la sfarsitul vietii. Va rog, in ce conditii si ce trebuie facut sa pot locui in imobil ? Multumesc frumos!
Răspuns la discuția adeverinta ani lucrati
v -am contactat pe email.
Răspuns la discuția Adeverinta fost loc munca!
Multumesc!
Buna ziua ! Ma numesc Radu Mihaela din Bucuresti, in perioada aproximativa 1988-1991 am lucrat la SIMEX SA fosta BAD CIETA SRL sector 1, In anul 1994 am pierdut cartea de munca si in momentul de fata imi este necesara o adeverinta pentru a face demersurile pensionarii. Vreau sa stiu care sunt pasii de urmat pentru obtinerea adev.! Multumesc!
Răspuns la discuția adeverinta ani lucrati
Buna ziua camy 3 ! M-ar interesa sa luam legatura. adresa mea de email este: ellaa_1967@yahoo.com. Multumesc!