avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Georgetaanestigeta@yahoo.com

Activitate Georgetaanestigeta@yahoo.com

Bună ziua!
Conform legii este normal sa se reducă nr de ore pe luna. Dar pentru restul de ore pana ka norma întreaga este normal sa se introducă CFS ?
Mulțumesc mult! O sa mi fac și la Biroul de Credite sa pot verifica. Mulțumesc și o zi frumoasă să aveți!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună! Am luat legătura cu Finopro prin e mail, am cerut soldul contului sa achit integral și am achitat. Acum aștept tot pe e mail confirmarea de achitare integrala . Mi s a spus ca o voi primi în cel mai scurt timp. Nu știu dacă am procedat corect dar am vrut sa scap de ei. Mulțumesc pentru răspuns!
Bună ziua! Am făcut su eu un credit la Credius în Iunie 2025 cu prima scadenta oe 25.07.2025. Am făcut o plata parțială de 2000 RON și acum doua zile am accesat în aplicația Credius cererea de rambursare integrala a creditului. Peste o zi mai exact ieri, am întrat în aplucatie și am văzut mesajul cu creditul meu cesionat către Finopro ifn. Puteți sa mi spuneți va rog ce se intampla? Am sunat la Finopro și nu răspunde nimeni. A mai trecut cineva prin asta? Va rog dacă ma poate ajuta cineva cu niște răspunsuri!
Mulțumesc!
Da soțul este și el în litigiu și pot dovedi cu acte. Va mulțumesc!

cris0811 a scris:

sper ca este si fostul sot parte in litigiu! in alta ordine de idei, daca aduceti probe din care sa rezulte ca nu ati locuit acolo si doar fostul sot este cel care a locuit, nu veti fi obligata. dar repet, trebuie sa rezulte clar

Bună ziua! Sunt proprietar dar nu locuiesc acolo din 2017 pana în prezent. Sunt divorțată și acolo locuiește soțul care nu și a plătit întreținerea de foarte mult timp. Asociatia a deschis proces și am primit citație. E posibil sa trebuiască sa plătesc ceva? Pot dovedi ca din 2017 nu am locuit acolo. Va mulțumesc!