avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Conform legii este normal sa se reducă nr ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Conform legii este normal sa se reducă nr de ore ...

Bună ziua!
Conform legii este normal sa se reducă nr de ore pe luna. Dar pentru restul de ore pana ka norma întreaga este normal sa se introducă CFS ?

Alte discuții în legătură

Urgent!! - problema ore lucrate vicsilron vicsilron Buna ziua, Apelez din nou la sfaturile dvs. Am urmatorul caz. Salariatii unei societati sunt incadrati cu contract de munca 8 ore/zi. Ei se prezinta in ... (vezi toată discuția)
Legat de cim pe durata derminata Herra_ Herra_ Buna ziua, Intrebare: 1. am contracte contracte individuale de munca incheiat in anul 2011, respectiv 2013. 2. am prelungit aceste contreacte asa cum [b]era ... (vezi toată discuția)
Concediu pe timpul somajului tehnic steve steve Buna ziua Angajatorul vrea sa ne trimita in somaj tehnic pe o perioda de 3 luni in proportie de 40 %. Adica din norma de 180 ore/ luna 72 ore somaj tehnic si ... (vezi toată discuția)